Elkészítés: Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, hozzáadjuk az átszitált liszthez, és az olajjal, sóval félkemény tésztát gyúrunk. Lisztezzük, és konyharuhával letakarva 30-40 percig langyos helyen kelesztjük.
A tejfölt elkeverjük az átnyomott vagy lereszelt fokhagymával. A sonkát és a paprikát apró kockákra, a lilahagymát karikákra vágjuk.
A tepsinket kikenjük olajjal. A tésztát a méretére nyújtjuk, megkenjük a fokhagymás tejföllel. Rászórjuk a sonkát, rámorzsoljuk a juhtúrót, ezután a hagymakarikák és az apróra vágott csípős paprika következik. A végén megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.