Elkészítés: A vastag csirkemellszeletet bevágom úgy, hogy szét tudjam nyitni. Ízesítem a húst ízlés szerint, és megtöltöm juhtúróval, majd ráhajtom a csirkemellet, és 175 fokon vajjal kikent jénaiban, lefedve puhára párolom, majd fedőt levéve kicsit pirítom.
A tésztát kifőzöm.
Apróra vágom a 2 gerezd fokhagymát, a kínai kelt, a feta sajtot és a petrezselymet. Pici vizet teszek hozzá, összeturmixolom. Tálalás előtt serpenyőben melegítem, és összekeverem a tésztával.
A paradicsomot felszeletem, és olívaolajon 3 percig sütöm, majd a juhtúrós csirkemell és a tészta mellé tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.