Elkészítés: Az élesztőt a tejjel és egy pici cukorral felfuttatom, majd a tészta hozzávalóival jól összedolgozom. Gyúródeszkán 6 cipóra szétosztom, és hagyom, hogy a duplájára keljen.
Addig a tölteléket elkészítem: a margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral jól kidolgozom.
A cipókat egyenként kinyújtom kb. fél centi vastagra, és megkenem a krémmel. Feltekerem, és 40-50 centisre sodrom, majd hármasával összefonom. Kikent, lisztezett normál tepsibe teszem egymás mellé a két kalácsot, felvert tojással megkenem, és még 30 percet kelesztem. Újra megkenem a tojással, és 180 fokon megsütöm kb. 25 perc alatt. Ha kész, még vizes ecsettel átkenem, hogy szép fényes legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.