Elkészítés: A kakaós minikuglófhoz a margarint a cukorral és a kakaóval habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet és a sütőport. Egy szilikon minikuglóf sütőformát 3/4-ig töltünk a masszával, és 200 fokon 15 percig, majd 160 fokon 5 percig sütjük.
Tálalás: a tányér felső részére kerül a porcukorral vékonyan megszórt minikuglóf, melynek közepét félig felvert tejszínhabbal töltöttük ki. Oldalát és tetejét epercikkel díszítjük. A kuglóf elé tejcsokoládé forgács kerül, rá pedig a csokoládéfagyi. Mellé helyezzük el a vaníliafagyit az áfonyaszemekkel körberakva, melléjük pedig az epercikkekkel körberakott eperfagyit. A tányér közepét vékonyan megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.