Elkészítés: A hozzávalókból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, és egy nagyobb, 24 x 44 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben kisütjük. Még melegen egy megnedvesített törlőruhában összetekerjük, és hagyjuk hűlni.
Közben gőz fölött sűrű krémet főzünk a tojássárgákból, egy egész tojásból, a 15 dkg cukorból, a vaníliás cukorból, a lisztből és a tejből. Gyakori kavargatás mellett kihűtjük.
Egy másik tálban a 20 dkg vajat a 10 dkg cukorral habosra keverjük, és a már kihűlt krémhez adjuk, s alaposan összekeverjük.
A kihűlt piskótatésztát széttekerjük. A krémet az egyik felére vastagon végigrakjuk, a másik felét ráhajtjuk, így egy krémmel teli alagútszerűséget kapunk.
Csokimázzal bevonjuk.
Szeleteléskor a kést forró vízben felmelegítjük, hogy a csokimáz ne töredezzen szét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.