Elkészítés:
1. A sütőt melegítsd elő 160-180 fokra, a formát, amiben sütöd,
sütőpapírral béleld ki vagy vajazd-lisztezd. (A recept egy 26 cm átmérőjű tortaformát ír, én tepsiben csináltam.)
2. Egy tálban keverd krémesre a puha vajat és a cukrot, add hozzá a
tojást, elegyítsd. Egy másik tálban keverd össze a lisztet, a sütőport és
a kakaóport. Ha ezzel megvagy, vegyítsd össze a két tál tartalmát,
majd a massza felét öntsd a tepsibe.
3. Krémkészítés: ehhez egyszerűen össze kell dolgozni a túrót a vajjal,
cukorral, tojással, vaníliás cukorral, pudingporral és a citromlével. A
végén turmix-szal is átkeverhető, hogy minél krémesebb és simább
legyen. Ezután a tepsiben lévő rétegre kell önteni.
4) A maradék kakaós masszához hozzákevered a tejfölt, és ezt is a
tepsibe öntöd.
5) 160-180 fokos sütőbe tolod, és kb. 1 óráig sütöd (tűpróba!!!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.