Elkészítés:
1. A sütőt melegítsd elő 160-180 fokra, a formát, amiben sütöd,
sütőpapírral béleld ki vagy vajazd-lisztezd. (A recept egy 26 cm átmérőjű tortaformát ír, én tepsiben csináltam.)
2. Egy tálban keverd krémesre a puha vajat és a cukrot, add hozzá a
tojást, elegyítsd. Egy másik tálban keverd össze a lisztet, a sütőport és
a kakaóport. Ha ezzel megvagy, vegyítsd össze a két tál tartalmát,
majd a massza felét öntsd a tepsibe.
3. Krémkészítés: ehhez egyszerűen össze kell dolgozni a túrót a vajjal,
cukorral, tojással, vaníliás cukorral, pudingporral és a citromlével. A
végén turmix-szal is átkeverhető, hogy minél krémesebb és simább
legyen. Ezután a tepsiben lévő rétegre kell önteni.
4) A maradék kakaós masszához hozzákevered a tejfölt, és ezt is a
tepsibe öntöd.
5) 160-180 fokos sütőbe tolod, és kb. 1 óráig sütöd (tűpróba!!!)
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.