Elkészítés: A vajat krémesre keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, majd a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet. A tészta felét a papírral bélelt 26 cm-es tortaformába simítjuk.
A vajat és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a tojásokat, majd a túrót.
(Mixerrel pépesíthetjük.) Belekeverjük a vaníliás cukrot, a pudingot és a
citromlét. A túrókrémet a tésztára kenjük, az áztatott mazsolával
megszórjuk. A maradék tésztát a tejföllel és a tejjel lazítjuk, majd a
túrókrémre simítjuk. Mandulalappal megszórjuk. 180 fokon 30 percig, majd további 20-30 percig 160 fokon sütjük. A kihűlt tésztát porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.