Elkészítés: Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk. A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, fokozatosan adjuk hozzá a lisztet és a tejet. Duplájára kelesztjük. A töltelékhez a margarint kicsit megolvasztjuk, összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral. A kelt tésztát 6 cipóra szedjük. Mindegyiket téglalap alakra nyújtjuk, megkenjük a töltelékkel, feltekerjük. Hármat-hármat összefonunk, így kettő kalácsunk lesz. Tojásfehérjével megkenjük, és 160-180 fokon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.