Elkészítés: A lisztet a tojással, az ásványvízzel, 1 teáskanál sóval és szerecsendióval mixerrel jól összedolgozzuk. Hólyagosra keverjük, majd 1-2 órát pihentetjük. A gombát megtisztítjuk. A karajt, a hagymát apróra felkockázzuk. A kakukkfű leveleit lecsipkedjük, majd felaprítjuk. A gombát a felhevített margarinon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát és a karajt, 2-3 percig sütjük. Sóval, borssal ízesítjük, kakukkfűvel ízesítjük. Felöntjük a levessel, a tejszínnel és a tejföllel, majd a forrástól számítva 3 percig főzzük. Állandó keverés mellett beleszórjuk az ételsűrítőt, és összeforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, melegen tartjuk. A tésztából a forrásban levő sós vízbe galuskákat szaggatunk, és addig főzzük, míg feljönnek a felszínre. Kiszedjük, lecsepegtetjük, kevés vajon megforgatjuk, és a gombaraguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.