Elkészítés: A sertéskarajt fél centiméter vastagságúra szeleteljük, és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, kevés kakukkfűvel és ételízesítés. Rátörjük a fokhagymát, kevés olajat locsolunk rá, és egy pici vízzel felengedjük.
A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk. Ezt követően a húsokat megfordítjuk, és tovább sütjük. Amikor a hús megpuhult, tetejére tejfölt teszünk, és néhány percre visszatesszük a sütőbe, amíg a tejföl kissé megpirul. Tálalás előtt a húsokat megszórjuk kakukkfűvel.
A rizst kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, és megpároljuk, a végén belekeverjük a kukoricát.
A tejfölös sült húst a kukoricás rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.