Elkészítés: A sertéskarajt fél centiméter vastagságúra szeleteljük, és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, kevés kakukkfűvel és ételízesítés. Rátörjük a fokhagymát, kevés olajat locsolunk rá, és egy pici vízzel felengedjük.
A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk. Ezt követően a húsokat megfordítjuk, és tovább sütjük. Amikor a hús megpuhult, tetejére tejfölt teszünk, és néhány percre visszatesszük a sütőbe, amíg a tejföl kissé megpirul. Tálalás előtt a húsokat megszórjuk kakukkfűvel.
A rizst kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, és megpároljuk, a végén belekeverjük a kukoricát.
A tejfölös sült húst a kukoricás rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.