Elkészítés: A hozzávalókból - az alma kivételével - sűrű palacsintatésztát készítünk. Legalább fél órát pihentetjük, ha van
almánk, ezután belereszeljük.
Felmelegített zsiradékba kanállal beleszaggatjuk, sütjük. Ne rakjunk túl sokat egyszerre, mert közben megnőnek a fánkok. Vigyázzunk arra, hogy a zsiradék ne legyen túl forró, mert akkor a közepe nyers marad. Ha van elég zsiradékunk az edényben, akkor még forgatnunk sem kell, mert magától megfordulnak. Papírtörlőre vagy rácsra szedjük.
Tetszés szerint ízesítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.