Elkészítés: Szirupot főzünk a 3 kanál cukorból, vízből, vaníliából és beleforgatjuk a gyümölcsöt. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük az egész tojásokat, végül a lisztet, amibe előzőleg
belekeverjük a sót és sütőport. Kivajazott jénaiba egy evőkanál kristálycukrot szórunk, erre rakjuk a szirupos gyümölcsöt, majd kanalanként, lazán a tésztát (nem baj, ha a gyümölcs itt-ott kimarad, sülés közben a tészta szétfolyik). Gázsütőben 180 C°-on kb 40-60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.