1. Az élesztőt 1 dl tej és a cukor keverékében felfuttatjuk. A lisztet összevegyítjük a sóval, hozzáadjuk a felfutott élesztőt, a vajat, a tojást és annyi tejet öntünk még hozzá, hogy összeálljon a tészta. Jól összegyúrjuk, majd hűtőben 30 percre hűtőbe tesszük.2. A töltelékhez a káposztát jól átmossuk, majd apróra vágjuk. A finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a káposztát, a babérlevelet és addig főzzük amíg a káposzta megpuhul. A csiperke gombát és a vargányát feldaraboljuk és kevés olajon jól átpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztához. Összekeverjük és ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. 3. A pihentetett tésztát kb 5 mm vastag téglalap alakúra kinyújtjuk és ráreszeljük a fagyos vajat, majd hajtogatjuk. A hosszabbik oldalt a tészta harmadáig hajtjuk, majd ráhajtjuk a másik tésztarészt, utána felülről hajtjuk a tészta 1 / 3 - át és rá az alsó tésztarészt. Hűtőben 30 percig kelesztjük, majd ismét kinyújtjuk, hajtogatjuk és ismét 30 percig hűtőben pihentetjük. 4. Ezután a tésztát kb 30 * 40 cm - es nagyságúra kinyújtjuk, pár csillagot szúrunk belőle, a többit megszórjuk kevés zsemlemorzsával és rákenjük a gombás tölteléket, majd feltekerjük. 5. A csillagokat bekenjük tojással és rátapasztjuk a tésztarúdra, majd az egészet lekenjük tojással és megszórjuk magokkal. Sütőpapírral bélelt püspökkenyérformába helyezzük és 30 percig meleg helyen kelesztjük. 180 °C - os sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.