Elkészítés: Az apróra vágott hagymát a zsíron megpirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, megszórom a köménymaggal és a pirospaprikával. Beleadom a kockákra vágott mangalicahúst, zsírjára pirítom.
A káposzta levét kicsavarom, kevés vízzel felengedve a húshoz adom. A zöldpaprikát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágom, azt is beleteszem, sózom. Fedő alatt puhára párolom.
Amikor kész, tejfölös habarással besűrítem, kiforralom. Mivel mi erősen szeretjük, 1 cseresznyepaprikát is belefőzök.
Frissen sütött tócsnival tálalom, tejfölt kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.