Elkészítése: Az 1 kg nyers fejéskáposztát lereszeljük, majd kevés olajon megdinszteljük. Fűszerezzük sóval, borssal. Ha kihűlt, az élesztőt langyos cukrozott tejben felfuttatjuk, majd az alapanyagokat összekeverjük, és kelt tésztát gyúrunk belőle, amit alaposan kidolgozunk. Meleg helyen fél órát kelni hagyjuk, majd fél óra után átdolgozzuk az egészet. Pihentetjük kb. 20 percig. Ezután ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és késsel egy kicsit megvagdossuk. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.