Elkészítés: A tepsit (vagy jénait) kibéleljük a szalonnacsíkokkal (lehet zsírral vagy olajjal is helyettesíteni).
A legyalult káposztát kissé besózzuk, majd jó 3/4 részét ráterítjük a szalonnára. Erre rárakjuk az ugyancsak sózott combokat, majd a paprika- és paradicsomszeleteket. A tetejét meghintjük a zúzott fokhagymával, a fűszerköménnyel, és befedjük a maradék káposztával.
Alufóliával letakarva közepes tűznél kb 1 órán át sütjük (pároljuk). Amikor a hús puha, leszedjük róla a fóliát, és pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.