Elkészítés: A tepsit (vagy jénait) kibéleljük a szalonnacsíkokkal (lehet zsírral vagy olajjal is helyettesíteni).
A legyalult káposztát kissé besózzuk, majd jó 3/4 részét ráterítjük a szalonnára. Erre rárakjuk az ugyancsak sózott combokat, majd a paprika- és paradicsomszeleteket. A tetejét meghintjük a zúzott fokhagymával, a fűszerköménnyel, és befedjük a maradék káposztával.
Alufóliával letakarva közepes tűznél kb 1 órán át sütjük (pároljuk). Amikor a hús puha, leszedjük róla a fóliát, és pirosra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.