Elkészítés: A burgonyát héjastól megfőzzük. Amikor kihűlt, megtisztítjuk és krumplinyomón áttörjük, adunk hozzá 1 kanálnyi vajat, 2 dl meleg tejet, sózzuk, és jól kikeverjük. A masszát belesimítjuk egy kisebb tepsibe.
Az olajon megpároljuk a savanyú káposztát, megszórjuk kevés köménymaggal. A megdinsztelt káposztából kis halmot rakunk a sonkaszeletekre, feltekerjük. Ezeket a tekercseket rakjuk a krumplipürére.
Locsoljuk meg tejföllel, szórjuk meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 15 perc alatt elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.