Elkészítés: A tészta hozzávalóiból 6 evőkanál vízzel piskótát keverünk, és egy 26 cm-es tortaformában megsütjük. A pudingporból a tejjel pudingot főzünk, és kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A két krémet hidegen összekeverjük, és robotgéppel simára dolgozzuk. Elfelezzük, az egyikbe a kakaót, a másik felébe a kávét tesszük. A piskótát háromfelé vágjuk, és először a kakaós, majd a kávés krémmel kenjük meg. Tetejére gőz fölött megolvasztjuk a csokit, belekeverjük az olajat, és a tortára öntjük. Tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.