Elkészítés: A pulykamelleket vékony szeletekre vágjuk, akkorára, hogy roládot lehessen készíteni. A szeleteket enyhén kiklopfoljuk, besózzuk. Amíg a hús áll, a kaprot nagyon apróra vágjuk, a túróval és a tejföllel elkeverjük, kevés sót adunk hozzá. Ezt követően a hússzeletekre kanalazzuk a kapros túrót, és mindegyik hús közepébe, a méretétől függően 1-2 szem aszalt szilvát helyezünk. Roládot formálunk belőle, hústűvel összetűzzük, bepanírozzuk. Az olajat időközben felforrósítottuk, belehelyezzük a roládokat, és aranybarnára kisütjük. Miután mindegyik megsült, a hústűket óvatosan kiszedegetjük, és mindegyik húst a közepe táján rézsutosan félbe vágjuk. Tálra tesszük, és még forrón reszelt sajttal megszórjuk. Köretnek krokettet, hasábburgonyát vagy birsalamamártást kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.