Elkészítés: A cukrozott citrom- és narancshéjat, az aszalt barackot, a koktélcseresznyét meg a mogyorót apróra vágjuk. Egy csillag alakú tortaformát alaposan kivajazunk (ha nincs ilyen formánk, egy kör alakút, és a kész tésztát vágjuk ki csillag formájúra). A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A vajat kikeverjük, beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a narancslét, a reszelt narancshéját, a gyömbérport, a tojásokat és egy csipet sót. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a masszába forgatjuk. Végül a cukrozott citrom- és narancshéjat, a barackot és a cseresznyét, a mogyorót és a kókuszreszeléket is belekeverjük. A tésztát a formába tesszük, elsimítjuk, és a sütőben kb. 1 órát sütjük.
Néhány percig a formában pihentetjük, majd egy rácsra borítjuk.
A csokoládémázhoz a hozzávalókat vízgőz felett felolvasztjuk, kicsit hűlni hagyjuk, majd a tortát bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.