Elkészítés: Először a száraz hozzávalókat keverjük össze: liszt, sütőpor, fűszerek, cukrozott narancs- és citromhéj. Majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, az olajat, a mézet, és jól kikeverjük robotgéppel, majd hozzáadjuk az aszalt, illetve kandírozott gyümölcsöket, és legvégül az 5 tojás kemény habját óvatosan belekeverjük.
Kikent, morzsával behintett lyukas közepű formába tesszük, és előmelegített 170 fokos sütőben sütjük 45-50 percig.
Porcukorral díszítsük, ha kihűlt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.