Elkészítés: A meghámozott narancsot, almát és főtt burgonyát kis kockára összevágjuk, összekeverjük. Cherry mártást öntünk rá (tartár, ketchup, cherry likőr keveréke). Hozzátesszük a tonhalkonzervet és összekeverjük.
A megtisztított sárgarépát és zellert zsülienre vágjuk. A zellert leforrázzuk ecetes vízzel (így nem fog megbarnulni).
A jégsalátát a tál aljára tépkedjük. Megszórjuk a sárgarépával és a zellerrel. Tehetünk rá ismét salátalevelet, zellert, sárgarépát. A salátaalapra kerül a tonhalas keverék.
A megtisztított garnélarákkal és a lazacszeletekkel díszítjük. Petrezselyemzölddel, citrommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.