Elkészítés: A megtisztított halfejeket, halszeleteket, kocsonyásító farokdarabokat egy lábasba tesszük. A hagymát felkarikázzuk, beborítjuk vele a húst, az egészet felöntjük vízzel, hogy bőven ellepje, sózzuk, beletesszük a fokhagymagerezdeket.
Igen kicsi tűzön 3-4 órán át főzzük. Mikor a hús már megpuhult, hozzáadjuk az aszalt szilvát. Mikor már ragad a gőze, libazsíros-tejfölös habarással gazdagítjuk.
Tálalásnál a leszűrt hallét a tányér aljára helyezett halszeletre öntjük, kiporciózzuk a szilvát is. A halfejet külön tálon kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.