Elkészítés: A tésztához először a kakaót a cukorral és 4 evőkanál vízzel simára keverjük, és kevergetve sűrűre főzzük. Langyosra hűtve a vajjal és a rummal kikeverjük. A finomra tört (darált) kekszet beleforgatjuk a fenti masszába, és kb. 25 x 30 cm négyszögletű tál vagy tepsi aljára egyenletesen belenyomkodjuk. A vaníliás krémport az előírásnál kevesebb - csak 2 dl tejjel - simára keverjük, 5 percig pihentetjük, majd a puha vajjal és a vaníliás cukorral kikeverjük. A csokoládés alapra (tésztára) simítjuk, és jégbe hűtjük. Utána meleg késsel kockákra vágjuk, midegyik közepére csipetnyi kakaót vagy csokidarát teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.