Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára, 1-1 sajtszeletet, 2-3 szelet kolbászt és paprikát teszünk, majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk (liszt-tojás- zsemlemorzsa), ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel összetűzzük panírozás előtt.
Bő olajban, közepes lángon megsütjük a bepanírozott töltött karajszeleket (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, ezért figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük). A töltött karajszelet mellé petrezselymes krumplit készítünk, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.