Elkészítés: A karalábét, a krumplit és a hagymát megpucolom, kockára vágom, a leveleket darabolom. Kisebb leveleket félreteszek.
A garnélákat olívaolaj, pirospaprika, bors és chili keverékében marinálom.
Egy edényben olívaolajon megdinsztelem a zöldségeket, vágok bele petrezselymet, majd adok hozzá 4 dl vizet, fűszerezem, elkezdem főzni. Amikor majdnem kész, öntök hozzá tejszínt és bort. Botmixerrel összekeverem.
Közben a bacont szeletelem, megsütöm, hozzáadom a garnélát, 2-3 percig sütöm mindkét oldalán.
Tálaláskor merek a tányérba levest, teszek bele garnélát, szalonnát, kicsi karalábélevelet, frissen őrölt borssal meghintem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.