Elkészítés: A karamellhez 25 dkg cukrot barnára pirítunk, majd 3 dl langyos tejjel feleresztjük.
A tésztához a lisztet 2 kanál cukorral, késhegynyi szódabikarbónával, 25 dkg margarinnal és annyi karamellel, hogy a tészta összeálljon, jól összegyúrjuk és 3 lapot sütünk belőle.
A töltelékhez a megmaradt karamellhez teszünk 10 dkg darált diót, 15 dkg margarint, jól kikeverjük, és a lapokat megtöltjük.
A mázhoz a tojássárgákat a cukorral és a citromlével felverjük. Ezzel bevonjuk a süteményt, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.