Elkészítés: A tésztához a 7 tojásfehérjét felverem habnak, majd belekeverem a cukrot és a tojások sárgáját, hozzáteszem a diót és a zsemlemorzsát is. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntöm, és előmelegített sütőben kb. 170 fokon 10 percig sütöm /1 cm vastag lesz/. Még melegen lehúzom a sütőpapírt, és hagyom hűlni.
A krémhezb a pudingot felfőzöm a tejben, hagyom hűlni. A cukrot kikeverem a margarinnal, és a pudingos krémmel összekeverem.
A kihűlt tésztára kenem a pudingos krém felét, majd a rumos tejbe áztatott babapiskótákat szorosan a krém tetejére rakom. Erre megy a krém másik fele.
A felvert tejszínhab kerül a süti tetejére, 1 éjszakát pihentetem a hűtőben, majd tálaláskor éles késsel szép nagy kockákat szeletelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.