Előkészítése: a megtisztított karfiolt egyforma kis rózsáira szedem. Tepsibe vagy tűzálló tálba egy sorban, egymás mellé rakom. 2 evőkanál vizet aláöntök, megsózom, majd befedem. Az előmelegített, forró sütőben 20 percig párolom. Közben a zabpelyhet zsemleőrlőn ledarálom.
Elkészítése: az olajat megforrósítom, rászórom a darált zabpelyhet, és folyamatos kevergetés közben világosbarnára pirítom. Elosztom a már megpuhult karfiol tetején, végül a megsózott tejföllel lelocsolom
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.