Elkészítés: A karfiolt megmosom, 3-5 centis rózsákra szedem.
Az olajon megpirítom az apróra vágott hagymákat, óvatosan a pirospaprikát is. Hozzáadom a darált húst és egy csipetnyi köményt. Ha a hús is megpirult, beleszórom a rizst, a karfiolt, sózom, és felöntöm annyi vízzel, hogy kétszeresen ellepje.
Kb. 15 perc után már csak kis lángon, fedő alatt párolom össze az alkotórészeket, így pergős marad a rizs, roppanós a karfiol és puha a hús.
Tejföllel, esetleg majonézzel és savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.