Előkészítés: Felforralunk 2 liter enyhén sós, 2 evőkanál citromlével ízesített vizet. A hagymát meghámozzuk, a snidlinget megmossuk, felaprózzuk. A salátát leveleire bontjuk, váltott vízben megmossuk, kicentrifugázzuk vagy konyharuhával szárazra törölgetjük.
Elkészítés: A karfiolrózsákat mélyhűtött állapotban a forrásban lévő vízbe dobjuk, puhára főzzük, főzőlevéből 1 merőkanállal félreteszünk. Hideg vízbe merítjük, kihűtjük, és tiszta konyharuhára terítve szikkadni hagyjuk. Megfőzzük a virslit is, hagyjuk kihűlni, majd kisebb darabokra, félbe- vagy karikákra vágjuk, végül a hagymával és a snidlinggel együtt a karfiolhoz adjuk. Elkeverünk 2 evőkanál citromlét a mustárral, ízlés szerint sóval, borssal, végül apránként az olajjal, és a karfiol félretett főzőlevével. Meglocsoljuk vele a virslis karfiolt, lazán összekeverjük. Néhány szép salátalevéllel kibélelünk egy mélyebb tálat, a többit apróra tépkedjük-vágjuk, és a tál aljára szórjuk. A tetejére púpozzuk a karfiolsalátát, paradicsomkarikával, petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.