Előkészítés: A lisztet elkeverjük a keményítővel, a sütőporral, és tálba szitáljuk. Közepébe mélyedést nyomunk, és beletesszük a cukrot, a fahéjat, a tojásokat, a tejszínt (vagy tejet), egy csipet sót, és kevés liszttel elkeverjük. A vajat kisebb darabokra rászórjuk, hozzáadjuk a mandulát, és gyors mozdulatokkal sima tésztává gyúrjuk. Cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és kb. 30 percre betesszük a mélyhűtőbe.
Elkészítés: A tésztát lisztezett deszkán kb. fél cm vastagra nyújtjuk, és derelyevágóval kb. 4 x 4 cm nagyságú négyzetekre vágjuk. A vajat vagy olajat 175 fokosra forraljuk (fritőzben vagy nagy lábosban), és kisebb adagokban aranysárgára sütjük benne a négyzeteket. Konyhai papírtörlőre szedjük, lecsepegtetjük, és megszórjuk fahéjas porcukorral. Tortatálon, felpúpozva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.