Elkészítése: Öntsünk 2 dl tejet egy lábasba, reszeljük bele a citrom héját, és tegyük bele a darabka fahéjat, majd forraljuk fel, vegyük lejjebb a tüzet, és főzzük 5 percig. A keményítőt keverjük a maradék 1 dl tejbe. A tojássárgákat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a keményítős tejet, és óvatosan öntsük a meleg tejbe. Ha szükséges, leszűrhetjük. Ezután adjuk hozzá a tejszínt, és gyenge tűz fölött folyamatosan kevergetve főzzük addig, míg a krém sűrűsödni kezd. Ezután öntsük hat kis tálkába. A vajat olvasszuk meg, kenjük meg vele a tetejét, hogy ne bőrösödjön meg, majd hagyjuk kihűlni, végül tegyük a hűtőbe. Tálalás előtt szórjuk meg a tetejét kristálycukorral, és toljuk grillsütőbe, hogy a tetején karamell képződhessen. A legjobb a forró sütő, és csak néhány pillanatig legyen bent a krém, mert akor az igazi, ha a krém hideg, a teteje pedig meleg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.