Elkészítése: Az egész tojásokat egy tálban a cukorral habosra keverjük, apránként az erős feketekávét is belecsorgatjuk. Vízgőzre téve folyamatosan keverjük, amíg besűrűsödik. A tejszínt jó kemény habbá verjük, és óvatosan a kávés krémbe forgatjuk. Vízzel kiöbített formába töltjük, és ha teljesen kihűlt, 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt a formát pár pillanatra meleg vízzel félig telt lábasba állítjuk, majd a pudingot óvatosan egy tálra borítjuk. A maradék tejszínhabbal és a kávészemekkel díszítjük.
Elkészítési idő: 20 perc + hűtés
1 adag 2262 kJ, 541 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.