Elkészítés: Lefőzzük a kávét. A tejjel, a cukorral és a kávéval megfőzzük a pudingot. A tejszínt kemény habbá verjük.
A tortaformát kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rummal vagy aromával, majd a főzött kávés puding 1/3 részét ráöntjük. A rétegezést még kétszer megismételjük.
A tortaformát 1órára a hűtőbe tesszük, majd kivéve rákenjük a tejszínhabot, és megszórjuk tortadarával.
Legjobb, ha csak másnap vágjuk fel. Addigra a piskóta megszívja magát és megpuhul. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.