Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kávét. A lisztet az őrölt kávéval és a szódabikarbónával elkeverjük, és ezt is hozzáadjuk, majd beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Tortaformába öntjük, megsütjük. /Tűpróba./
A krémhez a pudingport 1,5 dl tejjel és a cukorral kikeverjük, 6 dl forralt tejjel megfőzzük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Ha kihűlt, belekeverjük a margarinnal vegyített porcukrot.
A tortakorongot 3 részre vágjuk, a krémmel úgy töltjük meg, hogy az oldalára és a tetejére is jusson belőle. A tetejét csokimorzsával (csokireszelékkel) és tejszínhabbal díszítjük, végül lehűtjük, hogy az ízek összeérhessenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.