Elkészítés: Erős kávét főzünk, lehűtjük. A krémtúrót elkeverjük a vaníliás cukorral. A sütőport, a kakaót és a darált mandulát belekeverjük a lisztbe. A sütőt 180 fokra (légkeverésest 160 fokra) előmelegítjük. A formát kikenjük, hűtőbe tesszük. A tojásokat felverjük a cukorral, az olajjal, a joghurttal és a kávéval. Gyorsan beleforgatjuk a lisztes keveréket. A tészta felét a forma mélyedéseibe öntjük. Mindegyikbe egy-egy evőkanál krémtúrót teszünk, és a maradék tésztával befedjük. A sütőben (középen) 15-20 percig sütjük. Ha megsültek, hagyjuk állni 5 percig, majd a tortabevonót gőz fölött megolvasztjuk, és bevonjuk vele a muffinokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.