Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk és az olívaolajon megfonnyasztjuk, majd felöntjük a tejszínnel, hozzáadunk kb. 1 evőkanál balzsamecetet, fűszerezzük (kis só, bors), és rottyantunk rajta egyet. Az uborkákat hosszában félbevágjuk, kivájjuk a magos részét, és kb. 5-6 cm hosszú darabokra vágjuk. A salátát megmossuk, összetépkedjük, majd egy tányérra rakjuk. Erre öntjük az öntetet. A kecskesajtot apró kockákra vágjuk. Ha kedvünk tarja (nem szükséges), az öntet serpenyőjébe löttyintünk újabb kb. 2 evőkanálnyi balzsamecetet és elkaramelizálljuk, majd rádobjuk a kecskesajtot, csak annyi időre, hogy a kockák átmelegedjenek, de ne nyúljanak meg. Ha kész, a kivájt uborkákba töltjük, és ráhelyezzük őket a salátaágyra.
Frissen finom, míg az öntet és a keckesajt is langyos...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.