Elkészítés: A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a kefirt, a sajt felét lereszelve és sót. Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.
Ezután a tésztát kinyújtjuk, kiszaggatjuk pogácsaszaggatóval, a tetejét megkenjük tojással, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal és köménymaggal.
A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.