Elkészítés: A fenti anyagokat összedolgozzuk (nem kell pihentetni), és 12 részre osztjuk, majd kerekre és vékonyra nyújtjuk. A margarint 1 evőkanál sóval kikeverjük. A kerek lapra rákenjük a sós vajat – úgy, hogy minden lapra jusson - és sajtot reszelünk rá. Így járunk el még kettővel. Ezeket egymásra rakva cikkeket vágok belőlük, úgy mint a pizzánál, és kívülről befelé feltekerjük. Tojássárgájával megkenjük, és megszórjuk sajttal. Hideg sütőbe tesszük, és a gázsütő 5-ös fokozatán zsemleszínűre sütjük. Tehetünk bele még maradék sonkát apróra reszelve, és a darabosra reszelt sajt is különlegessé teszi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.