Elkészítés: A kekszet (konyharuhába hajtogatva, sodrófával) apró darabokra törjük. Majd beöntjük egy tálba, hozzáadjuk a cukrot és a vajat, és gyúrni kezdjük. Gyúrás közben fokozatosan adagoljuk hozzá a kávét, majd teljesen összegyúrjuk. Utána kitesszük a tésztát egy alufólialapra és *fatörzset* formálunk belőle. Majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük a hűtőbe, míg megkeményedik kicsit. Utána kivesszük, felolvasztjuk a csokoládét, és ráöntjük a masszára úgy, hogy az egészet befedje. Aztán visszatesszük a hűtőbe, és ha a csokoládé megkötött, ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.