Elkészítés: A csirkemellet kifilézzük, felcsíkozzuk. Lisztbe forgatjuk a húst, majd hirtelen kisütjük kevés olajon.
Egy edénybe tesszük az ananász levét, a citromlét és a húsleveskockát, majd a szójaszószt és a fehérbort, fűszerezzük (só, bors, fokhagyma, gyömbér), felforraljuk, majd a húsra öntjük, és ebben a fűszeres lében puhára főzzük.
Egy másik serpenyőbe beletesszük a lecsepegtetett ananászdarabokat, megszórjuk 1 kávéskanál cukorral és 2 kávéskanál citromlével, erős tűzön megpirítjuk, ezután a húshoz adjuk, és még kb. 5 percig együtt pároljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.