Elkészítés: Mennyiséget azért nem írtam, mert minden szemre meg ízlésre megy. A kelkáposztát leveleire szedem, inkább a külső zöldebb leveleket használom. Ételízesítős vizet forralok, és pár percre beleteszem a leveleket. Vigyázni kell, nem szabad túlfőzni, inkább maradjon ropogós. A középső, vastagabb ereket kivágom, így egy levélből mérettől függően 2-3 szelet lesz. Trappista sajtot (füstölt sajttal még jobb) reszelek, ráteszem a levelekre, összetekerem őket, a két végét kicsit összenyomom, aztán a szokásos módon - liszt, tojás, morzsa (amibe beleteszek szezámmagot) - bepanírozom, és kisütöm. Petrezselymes rizzsel és majonézzel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.