Elkészítés: Egy evőkanál olajon megpirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát, hozzáadunk 25 dkg kockára vágott, csont nélküli sertéscsülköt vagy combot. Beborítjuk két szál megtisztított, karikára vágott sárgarépával, erre 25 dkg megtisztított, nyersen karikára vágott burgonya kerül. Most rárakjuk a a maradék felkockázott húst, majd ismét két szál karikára vágott sárgarépát, végül 25 dkg felszeletelt nyers burgonyával fedjük le a rakottast. A rétegeket enyhén sózzuk, borsozzuk, és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg. Az edényt háromnegyedig megtöltjük vízzel, és lefedve addig pároljuk, míg a belevalók megpuhulnak. Végül a sütőben rövid lére sütjük. Keverni nem szabad! Ecetes savanyúságot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.