Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a kézmeleg tejben, és összekeverjük a tészta többi hozzávalóival, majd jól kidolgozzuk. (Nem kell keleszteni!)
A margarint kikeverjük a sóval, és 4 részre választjuk. Ezután a tésztát 8 részre osztjuk, és tányér nagyságú körökre nyújtjuk. Egy kört megkenünk a
krémmel, a megkent körre ráteszünk egy másik kört, és az így összeborított lapot 12 cikkre vágjuk úgy, mint a tortát, majd mindegyiket a szélesebb felénél kezdve feltekerjük. Összesen 48 kiflit kapunk.
Ezeket megkenjük tojással, s ízlés szerint megszórjuk sajttal, kömény- illetve szezámmaggal.
Tepsibe téve 1 órán át kelesztjük, majd forró sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.