Előkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. A vajat kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A vajat 20 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, a narancshéjjal, a tojássárgájával és egy csipet sóval habosra keverjük. Beledolgozzuk a lisztet, ha szükséges egy kevés vizet, és összegyúrjuk. Cipóvá formázzuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára betesszük a hűtőbe. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit. A tésztát lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk ki belőle. A tepsire rakosgatjuk, és a sütőben kb. 10 percig sütjük. A tejszínt a maradék 3,5 dkg cukorral felforraljuk, félrehúzzuk. Felolvasztjuk benne a csokoládét, belekeverjük a likőrt. Hideg vízbe állítjuk, és kihűtjük. A sűrű masszával összeragasztunk két-két kört. A maradék tortabevonó csokoládét a csomagolásán olvasható utasítás szerint felolvasztjuk, és félig belemártjuk a tallérokat. Megszórjuk csokoládéforgáccsal, rácsra tesszük, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.