Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2 részre osztjuk. Az egyik marad sárgán, a másik részbe belegyúrjuk a kakaóport.
A barna tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk, kikent tepsibe tesszük, megkenjük baracklekvárral, megszórjuk darált dióval, és befedjük a kinyújtott sárga tésztával. Megszurkáljuk villával, és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
A kihűlt süteményt bevonjuk olvasztott tejcsokoládéval, és az olvasztott fehér csokit rácsurgatjuk. Egy recés kés segítségével a fehér csokoládét a barnába fésülgetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.