A salátát kézzel nagyobb darabokra tépkedjük a leveleket. Két darab tojást megfőzünk, majd egyforma cikkekre vágjuk és rádobjuk a salátára.
A bacont ropogósra sütjük, a parmezánt véknyan felszeleteljük, majd ezeket is a salátához adjuk.
A kenyerekre olívaolajat csepegtetünk és bekenjük fokhagymával. Felszeleteljük és egy serpenyőben megpirítjuk. Végül ezt is a saláta tetejére öntjük.
Az öntethez tojássárgáját elkeverjük a mustárral. Óvatosan elkezdjük adagolni hozzá az olajat, de közben folyamatosan habverővel keverjük!
Egy gerezd fokhagymát lereszelünk, vagy késsel összezúzunk. Majd hozzákeverjük az öntethez.
Végül a reszelt parmezánt, a borsot, citrom levét és a Worchester-szószt is jól elkeverjük a mártással. Az elkészült öntetből ízlés szerinti mennyiséget öntünk a salátához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.