Elkészítés: A 2 dkg élesztőt a langyos tejben 1 kávéskanál cukorral
felfuttatunk. A margarint jó habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 2 evőanál cukrot, 1 egész tojást + tojásságáját, csipetnyi sót, a felfuttatott élesztőt, végül az 50 dkg lisztet. Könnyedén összegyúrjuk, 4 cipóra osztjuk.
A cipókat henger alakúra sodorjuk, és kb. 50 cm hosszú, 25 cm széles lapokat nyújtunk belőle. A lap hosszabb oldalait kb. 8 cm szélességben bevagdaljuk, és a sima közepére ráhelyezzük a tölteléket. Most a bevagdalt széleket keresztben egymásba hajtogatjuk, tojással megkenjük, és 160-180 fokos sütőben gyorsan megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.