Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk. Fazékban kevés vizet forralunk, 2 percig elősütjük benne a húst, leszárítjuk szalvétával, félretesszük. A babcsírát 20 percig meleg vízben áztatjuk, majd eltávolítjuk a tövét, s a csírát megszárítva egész vékony szeletekre vágjuk. Az üvegtésztát 5 percre beáztatjuk, megszárítjuk, 12 cm-es darabokra vágjuk, félretesszük. A tojásokat kis edényben 1 kávéskanál szezámolajjal felverjük. Öblös fazékban felforraljuk a húslevest, hozzáadjuk a hússzeleteket, az üvegtésztát, a babcsírát, az ecetet, a fehér borsot és a szójaszószt. 3 percig forraljuk, akkor besűrítjük a vízzel elkevert kukoricaliszttel. Még 2 percig pároljuk, belecsurgatjuk a felvert tojást, és villával vagy pálcikával összetörjük. Hozzáadjuk az újhagymát, a koriandert, a szezámolajat, meg a chiliolajat. forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.